Laptop

Äntligen en ny hemsida

Nu har vi äntligen knåpat ihop en ny hemsida till föreningen. Den gamla hemsidan krashade efter en uppdatering och vi lyckades inte få igång den efter det.

Den nya hemsidan är byggd med helt annan teknik och med mer grundläggande programmering av undertecknad. Jag har ingen formell utbildning i programmering, men har under åren snappat upp en del på egen hand. Ni kommer säkert upptäcka en och annan bugg - hör i så fall av er via mail till admin@westmanniakonst.se.

Till en början innehåller inte den nya hemsidan all den funktionalitet som den gamla hade. Till exempel saknas ännu resultat av tidigare utlottningar. Inloggningsförfarandet är också lite annorlunda. För att logga in anger du din e-postadress. Vi skickar då en engångskod till din mailadress. Koden kan du kopiera och klistra in på inloggningssidan för att bli inloggad. Det här förfarandet gör att man slipper komma ihåg sitt lösenord - ett problem som ofta ledde till krångel med den förra hemsidan.

Förhoppningsvis kan den nya hemsidan fylla sitt syfte väl och vi hoppas kunna hålla den uppdaterad i mån av tid. Hör gärna av er till oss med synpunkter och tips.

Vänliga hälsningar
Pär Hedberg
IT-ansvarig