Vanliga frågor

Vem kan bli medlem?
Alla myndiga personer fast bosatta i Västmanlands län och/eller anställda i Region Västmanland.
Jag har anmält mig, men får inget svarsmail
En orsak kan vara att svarsmailet hamnat i skräpposten. Kolla där. För att undvika att våra mail hamnar i skräpposten kan du lägga till vår e-postadress (admin@westmanniakonst.se) som en kontakt i adressboken – då brukar mailen hamna i inkorgen.

Om det fortfarande inte fungerar – kontakta admin@westmanniakonst.se.

Hur loggar man in?
Använd det användarnamn och lösenord som du angav när du registrerade dig på hemsidan. Användarnamn och lösenord finns i det bekräftelsemail som skickades ut i samband med registreringen. Om du glömt lösenordet – klicka på “Glömt lösenord” på inloggningssidan. Om du fortfarande har problem att logga in – kontakta admin@westmanniakonst.se.
Hur betalar man medlemsavgiften?
Varje medlem ansvarar själv för att betala in medlemsavgiften. Den betalas in via Swish nummer 123 117 86 23 eller till PlusGiro-konto nummer 572147-7.

OBS! Det är viktigt att ange medlemsnummer och namn. Ditt medlemsnummer kan du hitta här på hemsidan (klicka på Medlem eller Mitt konto i menyn när du är inloggad).

För att ha rösträtt på årsmötet krävs att medlemsavgiften är inbetald senast den  31 mars. Om du betalat in före detta datum deltar du inte bara i årslotteriet utan också i en extra utlottning av ett konstverk.

Har ni någon integritetspolicy?
Ja, ni kan läsa vår integritetspolicy här. Om du har ytterligare frågor – kontakta admin@westmanniakonst.se.