Vanliga frågor

Vem kan bli medlem?
Alla myndiga personer fast bosatta i Västmanlands län och/eller anställda i Region Västmanland.
Jag är medlem i Sjukvårdens konstföreningen och vill fortsätta vara medlem f o m 2017. Hur gör jag?
Ansök om medlemskap här.
Jag har varit medlem i många år. Varför måste jag registrera mig på nytt?
Det finns flera skäl:

  • Efter att föreningen legat i dvala under ett par år vill vi nu vid nystart försäkra oss om att du vill fortsätta vara medlem.
  • För att erbjuda skräddarsydd information behöver vi din e-postadress – och detta är säkraste sättet att få tillgång till denna.
  • För att uppfylla personuppgiftslagen måste varje medlem personligen godkänna att vi lagrar deras uppgifter i ett medlemsregister. Läs mer om detta i våra medlemsvillkor.
Jag har anmält mig, men får inget svarsmail
Den absolut vanligaste orsaken till detta är du skrivit in din egen e-postadress felaktigt. Prova att fylla i och skicka anmälningsformuläret igen.

En annan vanlig orsak är att svarsmailet hamnat i skräpposten. Kolla där. För att undvika att våra mail hamnar i skräpposten kan du lägga till vår e-postadress (admin@westmanniakonst.se) som en kontakt i adressboken – då brukar mailen hamna i inkorgen.

Om det fortfarande inte fungerar – kontakta admin@westmanniakonst.se.

Hur loggar man in?
Använd det användarnamn och lösenord som du angav när du registrerade dig på hemsidan. Användarnamnet finns i det bekräftelsemail som skickades ut i samband med registreringen. Lösenordet måste du komma ihåg själv. Om du glömt lösenordet – klicka på “Glömt lösenord” på inloggningssidan. Om du inte hittar ditt användarnamn – kontakta admin@westmanniakonst.se.
Hur betalar man medlemsavgiften?
Varje medlem ansvarar själv för att betala in medlemsavgiften. Den betalas in till PlusGiro-konto nummer 572147-7.

OBS! Det är viktigt att ange medlemsnummer och namn. Ditt medlemsnummer kan du hitta här på hemsidan (klicka på Medlem eller Mitt konto i menyn när du är inloggad).

För att ha rösträtt på årsmötet krävs att medlemsavgiften är inbetald senast den  31 mars 2018. Om du betalat in före detta datum deltar du inte bara i årslotteriet utan också i en extra utlottning av ett konstverk.